info@helsan.se

Första gången jag kom i kontakt med floating var januari 2020. Då var jag sjukskriven p.g.a. utmattningsdepression. Jag ville testa floating för att se om det kunde hjälpa mig att må bättre. Efter floatingsessionen var jag, bokstavligt talat, helt golvad. Funderingarna att köpa en egen floatingtank föddes redan där. Under året bearbetades tanken om ett floatingkar och 27 mars 2021 öppnade äntligen Helsan Friskvård.

7-veckors programmet som jag erbjuder har jag själv genomfört. Innan jag påbörjade programmet kände jag mig konstant uppe i varv. Det var som att tankarna krockade i huvudet så jag inte kunde tänka klart något. Jag hade svårt att sova och var kontant trött. På KEDS-test hade jag 27 som resultat vilket är en riskfylld nivå att ligga på.

7 veckor senare mådde jag mycket bättre! Floatingen i sig gör inte hela förändringen men det ger ett steg i rätt riktning. Det steget för mig är att floatingen gör att jag sover bättre. Med bättre sömn fick jag mer energi och orkade ta tag i saker som gjorde att jag inte mådde bra. Jag fick bättre tålamod vilket ledde till färre konflikter och bättre humör. Resultatet på KEDS-testet var efter 7 veckor nere på 15 vilket är en hälsosam nivå .

Min ambition är att mina kunder ska få samma positiva upplevelse och effekter som jag själv fått av floating.
Hoppas att vi ses,
Linda Flygare

[instagram-feed]