info@helsan.se

Susanne fick diagnosen fibromyalgi för flera år sedan men besvären började redan tidigare. Susanne har mer eller mindre konstant värk i benen vilket påverkar hennes sömn och humör. Hon får den hjälp av sjukvården som erbjuds henne men söker efter ytterligare sätt att lindra värken på. Hon hittade floating och tänkte att det kunde vara något för henne. Hon tycker inte om när någon tar på henne så detta kunde vara ett alternativ.

När Susanne låg i saltvattnet var hon helt smärtfri. Det fanns ingenstans det gjorde ont. Stunden som smärtfri gjorde att hon kunde slappna av på ett sätt som hon inte kunnat göra någon gång innan.  Kroppen som annars är spänd blev helt mjuk. Direkt efteråt kände hon ett lugn i kroppen.

På natten efteråt kunde Susanne sova bättre då det inte gjorde lika ont i kroppen när hon låg i sängen. Mjukheten och lugnet var kvar. Tack vare att sömnen är bättre känner sig Susanne gladare och orkar mer. Effekterna blir mindre och mindre successivt men för varje gång Susanne floatar håller effekterna i sig längre och längre.  

[instagram-feed]